SOL UTE SOL INNE SOL I HJÄRTAT SOL I SINNE
 
 
Vaknade till underbart väder idag. Hade ställt väckarklockan på 10:00 men när den ringde kände jag att jag ville sova en liten stund till. Eftersom det är denna veckans enda lediga dag tycker jag att jag var värd det.
 
Och när jag sedan vaknade vid 11-tiden kände jag mig faktiskt ganska pigg trots att det varit en slitig vecka i butiken. Ont i kroppen för jag arbetat för mycket (diskbråcken som bråkar) men förunderligt pigg ändå på något förunderligt vis som jag faktiskt inte alls är van vid.
 
 
Kan det vara Victorias ”Bach blomsterterapi spray” som faktiskt redan börjar ge resultat redan efter 6 dagar. 
 
 
 
Man äter ju inte bara med munnen utan faktiskt med ögonen också. Därför tycker jag att det är trevligt att även göra maten vacker. Då blir det ju en njutning för både kroppen och själen. 
Så idag har jag valt att skiva upp några färska goda jordgubbar att avnjuta tillsammans med Victorias supergröt.
 
Altså tänk vad smidigt, till och med frukosten kommer med tillagad i veckans matranson. Du väljer själv om du vill ha veckans alla nyttiga mål mat  till dörren eller om du hellre vill komma och hämta maten själv. 
 
1 ggr/vecka eller kanske 1ggr/ månaden.
 
Mat för bara dig själv eller kanske som jag, som har valt att involvera hela min familj i detta nyttiga projekt.
 
Tveka inte att fråga mig om du undrar över något och om inte jag kan svara så kollar jag med Victoria.
 
Man har alltid ett eget val och jag har tagit ställning till och valt att jag vill ge mig själv och mina barn denna unika möjlighet att  kunna få äta god, nyttig och vällagad mat levererad direkt till dörren och samtidigt gå ned i vikt. Inte minst så tycker jag det är så oerhört skönt att slippa att springa i affärer och inhandla mat, komma på vad man skall laga för middag osv osv. Och sååå mycket tid jag sparar och dessutom slipper jag att frestas av massa godis och andra onyttigheter nu när jag slipper springa och handla stup i kvarten.  
 
Jag hoppas och önskar verkligen att jag kan insperera dig och att du tar chansen att följa mig och mina barn på min blogg genom denna viktiga resa till ett friskare,sundare och lättare liv. 
 
Avslutar dagens inlägg med en bild på
Årets Pelargon som heter
Brocade ”Salmon Night”🌸🌸🌸
 
Visst är den vacker!
Ni finner den i min butik
Välkomna till
🌸🌿🌸🌿🌸Torslanda Blomsterhandel🌿🌸🌿🌸